• Apartmani Raspovic Üdvözöljük!
  Üdvözli Önt honlapján a Raspovic család!
  Büszkén mondhatjuk, hogy több, mint 20 éve adjuk bérbe apartmanjainkat és folyamatosan befektetünk, újítjuk őket, hogy vendégeink a lehető legkényelmesebb körülmények közt pihenhessenek.Üdvözöljük Önöket még egyszer!!!
  Lidija és Vladimir Raspovic
 • Második hagyomány
  A lakások bérbeadása és az idegenforgalomban
  való tevékenységünk az Ön legjobb záloga.
  Látogatóink referenciái, visszatérő vendégeink a bizonyíték arra, hogy Bizalommal fordulhat hozzánk.
 • Raspovic apartmanház
  Sukosan nyugodt részén található. Ha Ön
  nyugalomra vágyik, a tenger közelségében vágyik pihenésre, akkor a Raspovic apartmanház a legjobb választás. Élvezze a megérdemelt pihenést!!!

Galéria

Négy apartmannal rendelkezünk, melyek leírását és a képeket a galériában tekintheti meg.

Az apartman 1 és 2 egyszbás, 50 m2 nagyságúak, konyhával, nappalival és tengerre néző erkéllyel. Wifi és szatelit csatornák szolgálják a fürdés utáni pihenését.

Az apartman 3 ugyancsak egyszobás, 40 m2 nagyságú és hasonlóan felszerelt, mint előző kettő.

Az apartman 4 kétszer nagyobb, 100 m2 alapterületű földszinti elhelyezkedésű hatalmas, tengerre néző terasszal. Két szobája és egy frissen felújított, nagy konyhája van.


Apartman 1

Első emeleti, egy háló szoba, konyha nappalival, fürdőszobával és tengerre néző erkéllyel, Wifi, klíma, szatelit, 50 m2 nagyságú.
Apartman 2

Első emeleti, egy háló szoba, konyha nappalival, fürdőszobával és tengerre néző erkéllyel, Wifi, klíma, szatelit, 50 m2 nagyságú.
Apartman 3

Első emeleti, egy hálószobával, konyhával,fürdőszobával, tengerre néző erkéllyel, Wifi, internet, klíma, szatelit, 40 m2 nagyságú.
Apartman 4

Földszinti, két hálószobás, nagy konyhával és nagy nappalival, fürdőszobával és tengerre néző nagy terasszal, Wifi, klíma, szatelit, 100 m2 nagyságú.